Koprol Running Dinner

23-3-2017

 

 

Wat doet stichting Koprol precies?

Stichting Koprol organiseert sport en spel voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Mensen die ondanks een lichamelijke beperking graag willen sporten maar niet in het gewone sportcircuit terecht kunnen. Daarvoor is Koprol. Met bijvoorbeeld activiteiten voor mensen met COPD, diabetes of een hartaandoening. Evenals rolstoelbasketbal en zwemmen voor kinderen met een handicap van 6 tot 12 jaar. Op dit moment sporten zo’n 400 mensen uit de regio Nijmegen dankzij Koprol. De vrijwilligers van Koprol zijn volop bezig om meer mensen uit de doelgroep te bereiken. Sponsoractiviteiten zoals het Running Diner helpen daarbij enorm.

Koprol Running Dinner

Op zaterdag 10 juni vindt de 4e editie van het Koprol Running Dinner plaats. Op deze avond worden de gasten om 17:00 uur verwacht op een inspirerende centrale locatie in Nijmegen. Na de ontvangst en een aperitief zullen de gasten in vier groepen verdeeld worden. Zij gaan naar de vier deelnemende restaurants voor het voorgerecht, het vervoer hier naartoe wordt geregeld. Na elk gerecht vindt wisseling van restaurant plaats, zodat iedereen bij de vier verschillende restaurants is geweest. Als laatste stop zullen we allen weer bij elkaar komen op de startlocatie. Hier zullen we de avond afsluiten en tevens een cheque overhandigen aan stichting Koprol met het resultaat van de actie. Deelname aan deze avond kan voor een bedrag van €120 per persoon. Hiervoor krijgt u dus variatie, vervoer, géén veiling of dresscode, maar een informele, culinaire en dynamische avond. Hieraan kunt u deelnemen, alleen, met een groep, privé of zakelijk. Het totaal aantal deelnemers is beperkt tot 120 personen, dus snelheid wat betreft aanmelden is wel vereist.

Informatie en aanmelden

Natuurlijk hopen wij dat er veel mensen gebruik gaan maken van deze unieke kans om een fantastische culinaire avond te mogen beleven, en zo de restaurants in staat stellen een mooi bedrag aan stichting Koprol te doneren. Voor meer informatie over deze actie kunt u terecht op de website van Stichting Koprol: www.stichtingkoprol.nl. Voor verdere vragen of het aanmelden voor het Koprol Running Dinner, kunt u een mail sturen aan restaurant@stichtingkoprol.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht